Kategoriat Uutiset

Frankly Partnersista Vuoden toimisto 2019 -ehdokas

Frankly Partnersista Vuoden toimisto 2019 -ehdokas

Frankly Partners on tänäkin vuonna Vuoden toimisto -kilpailun finalistien joukossa asiakasymmärrys- ja kokemustoimistojen kategoriassa. Viime vuonna saimme asiakkailtamme huikean hyvät arvosanat ja voitimme Vuoden asiakasymmärrystoimisto -tittelin.

Arvostamme Vuoden toimisto -kilpailua, jossa ei ole kysymys ulkopuolisen tuomariston valinnasta, vaan toimistojen omat asiakkaat arvioivat kumppaneitaan useissa eri asiakastyytyväisyyden ulottuvuuksissa. Viime vuonna saadun palautteen perusteella olimme asiakkaidemme mielestä erityisen vahvoja strategisessa osaamisessa, liiketoimintahyödyssä ja brändiosaamisessa sekä projektien johtamisessa ja sitoutuneisuudessa. Näistä kaikista saimme arvosanaksi asiakkailtamme yli 9. Olemme panostaneet vahvuuksiimme edelleen ja mm. kehittäneet paljon uusia työkaluja ja metodeja muutoksen johtamiseen.

Asiakkaidemme suositteluhalukkuus nousi viime kerralla niinkin huikeaksi kuin 9,3. Se on meille kasvavana yrityksenä erityisen tärkeää, sillä haluamme kasvumme lisäksi säilyä edelleen vahvana laatujohtajana. Suosittelu on tämänkin vuoden tuloksista meille se kaikkein merkityksellisin.

Kehitettäviä ominaisuuksia asiakkaamme tunnistivat viime vuonna ensisijaisesti asiakkuuden hoitoon liittyvissä asioissa. Tähän olemmekin keskittyneet vuoden aikana ja olemme muuttamassa toimintaamme projektiorganisaatiosta enemmän asiakkuusorganisaatioksi. Toivottavasti se näkyykin jo asiakasrajapinnassa ja tämän vuoden tuloksissa.

Olemme ylpeitä, että olemme olleet kaikkina kisan kolmena vuonna kahden parhaan joukossa,” kommentoi finaalipaikkaa toimitusjohtajamme Anna-Riikka Hovi. “Suuri kiitos asiakkaillemme ja erityisesti tutkimukseen vastanneille yhteyshenkilöillemme. Saamme tuloksista paljon oppia kehittymiseemme, jotta osaamme jatkossa palvella teitä ja yritystenne tavoitteita entistäkin paremmin.