Kategoriat Uutiset

Uusia osaajia palveluksessanne – Frankly Partners kasvaa ja tiimimme vahvistuu!

Uusia osaajia palveluksessanne – Frankly Partners kasvaa ja tiimimme vahvistuu!

Loppuvuodesta saimme uusia Franklyja vahvuuteemme, kun Insight AD Miila Kaukonen, Business Designer Katriina Pasanen ja Business Director Anna Bäckström liittyivät Franklyjen porukkaan. Helmikuussa Frankly Partnersilla aloittaa myös uudessa COO:n positiossa Katja Gunnelius.

Näillä rekrytoinneilla Frankly Partners vahvistaa entisestään business design – ja liiketoimintaosaamistaan sekä pyrkii palvelemaan asiakkaitaan entistä kokonaisvaltaisemmin ja strategisemmin. Uusien osaajien myötä meillä on kykyä tuottaa yhä luovempia ja samalla liiketoimintarelevantimpia ratkaisuja asiakkaidemme tavoitteiden tueksi. Tutustu siis uusiin osaajiimme!

 

Anna Bäckströmiä kiinnostaa erityisesti tutkimustiedon saumaton yhdistäminen strategiatyöhön sekä yritysten ihmiskeskeinen palvelumuotoilu.

Hän siirtyi Franklylle Kuulas Helsingin toimitusjohtajan tehtävistä. Aiemmin Anna on ollut lehtorina Helsingin yliopistolla ja tutkimusjohtajana Kantar TNS:llä. Anna toimii edelleen aktiivisesti myös sosiaalipsykologian dosenttina Helsingin yliopistolla. Hänellä on vankka, yli 15 vuoden kokemus arvostetuimpien suomalaisten ja kansainvälisten brändien kanssa toimimisesta sekä erityisosaamista niin kvalitatiivisista kuin kvantitatiivisistakin tutkimusmenetelmistä.

 

Miila Kaukonen on visuaalisten strategioiden mestari.

Miilalla on kokemusta niin korporaatiojätissä kuin mainostoimistossa työskentelemisestä. Tämä auttaa häntä löytämään merkityksellisen tiedon kohinan keskeltä ja kääntämään sen oivaltaviksi ja puhutteleviksi visuaalisiksi kokonaisuuksi.

 

Katriina Pasanen nauttii liiketoiminnan kehittämisestä!

Hänellä on yli 10 vuoden monipuolinen kokemus markkinatutkimusalalta niin projektien vetämisestä, suunnittelusta kuin myynnistäkin. Katriina luottaa datan, kuluttajan korvien välisen maailman ymmärtämisen sekä luovien ratkaisumallien liittoon. Katriina on työskennellyt niin monikansallisten suuryritysten, startup-maailman kuin järjestöjenkin kanssa.

 

Katja Gunneliuksen erityisosaamista ovat strategian toimeenpano sekä kasvun ja muutoksen johtaminen.

Katja siirtyy COO:ksemme muutosyhtiö Trainers’ Housesta, jossa hän on toiminut johtoryhmän jäsenenä viimeksi HR- ja asiakaskokemusjohtajana, ja aiemmin myyntijohtajana. Katja on johtanut lukuisia muutoshankkeita eri toimialoilla Suomessa ja kansainvälisesti. COO:na Katjan vastuulla on Frankly Partnersin tuottama asiakasarvo ja laatu, kasvu sekä kannattavuus.

Katjan sanoin: ”Minusta on todella innostavaa aloittaa työt aidosti ja tuloksellisesti asiakaskeskeisten organisaatioiden puolesta ja päästä mukaan rakentamaan Franklyn ja sen asiakkaiden kasvun seuraavia vaiheita!

Niin uudet kuin vanhat Franklyt löytyvät kaikki myös Asiantuntijamme-sivulta.