Kategoriat Uutiset

Kespron ja Franklyn tutkimus suomalaisten ravintolaodotuksista julkaistu!

Kespron ja Franklyn tutkimus suomalaisten ravintolaodotuksista julkaistu!

Kespron Suomalaisten odotukset ravintoloille 2020 -tutkimus selvittää, millaisia suomalaiset ovat ulkona syöjinä, miten he valitsevat ravintolansa ja mitkä seikat johtavat ravintolapettymyksiin. Kuinka tärkeää on hinta ja palvelu? Minkälaisilla ravintolakonsepteilla hurmataan suomalaiset?

Suomalaisten odotukset ravintoloille 2020 -tutkimus on jatkoa kahtena viime vuotena julkaistuille Kespron ulkona syömisen tutkimuksille. Tutkimukseen osallistui tuhat suomalaista ja joukko suomalaisen foodservice-alan asiantuntijoita, ravintoloitsijoita ja keittiömestareita.

Tutustu raporttiin tästä

Kespro haluaa tehdä ulkona syömisestä yhä suositumpaa
“Kespro haluaa olla foodservice-alan toimija, joka yhdessä asiakkaiden ja alan muiden toimijoiden kanssa kehittää markkinaa ja tekee ulkona syömisestä yhä suositumpaa. Näen, että tämän tyyppiset julkaisut ovat ehdottoman toimiva keino herättämään keskustelua toimialan kannalta tärkeistä teemoista. Franklyllä ollut hyvä näkemys ja yhdessä olemme rakentaneet monipuolista kuvaa ulkona syömisen muutoksesta.”
– Hannu V. Korhonen, markkinointijohtaja, Kespro

Kuluttajaymmärrys kaikkien käyttöön
“Hienoa, että Kespro haluaa auttaa aidosti asiakkaitaan ja tarjota hyödyllistä tietoa ulkona syömisen muutoksesta kuluttajien näkökulmasta. Alalla on kuitenkin paljon pieniä toimijoita eikä kaikilla ole mahdollisuutta tehdä näin kattavaa kartoitusta.”
– Kirsi Kalpio, Business Designer, Frankly Partners

Onnistunut asiakaskokemus luo lojaliteettia
“Ulkona syöminen on asiakaskeskeisyyden esimerkkinä loistava, sillä ravintoloissa asiakaskokemusta rakentavat elementit ovat helposti ymmärrettävissä ja toisaalta kehitettävissä. Tämäkin toimiala kehittyy vauhdilla –  omien kohderyhmien tarpeet on tunnettava entistä tarkemmin, jotta erottuvia, aidosti onnistuneita ja positiivisesti yllättäviä hetkiä voidaan tarjota ihmisille.”
– Leo Järstä, Business Designer, Frankly Partners

Lue lisää: Ulkona syöminen on jo luonteva osa suomalaisten arkea

Lisätietoja:
Kirsi Kalpio, Business Designer
[email protected], p. 040 558 8041

Leo Jästä, Business Designer
[email protected], p. 044 744 8779