Kategoriat Uutiset

hasan & partners group kiihdyttää integraatiotaan ja virittää asiakaskokemustaan, Franklyllä uusi toimitusjohtaja

hasan & partners group kiihdyttää integraatiotaan ja virittää asiakaskokemustaan, Franklyllä uusi toimitusjohtaja

 

hasan & partners groupin toimistot tekevät tiivistä yhteistyötä eri asiakkuuksien parissa ja yritysten integrointia tiivistetään entisestään, kun yhtiö järjestelee ryhmätason johtoaan. 

hasan & partnersin nykyinen toimitusjohtaja Panu Nordlund siirtyy koko groupin asiakkuuksista vastaavaksi johtajaksi (Chief Client Officer), ja uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Johanna Juuvinmaa. Frankly Partnersin perustaja ja yrityksen toimitusjohtajana toiminut Anna-Riikka Hovi-Taunila toimii jatkossa & partners groupin operatiivisena johtajana (Chief Operating Officer). Frankly Partnersin ruoriin tarttuu yhtiössä pitkään työskennellyt Roope Ruotsalainen.

– Olemme keskittyneet rakentamaan laajan ja korkeatasoisen tarjooman, jonka avulla pystymme luomaan asiakkaidemme asiakkaille holistisen asiakaskokemuksen yhden ja saman brandinhallinnan avulla. Moderni markkinointi on monimutkaista, ja haluamme auttaa asiakkaitamme ymmärtämään tätä kokonaisuutta paremmin. Nyt valjastamme kokeneimmat ihmisemme kaikkien yhtiöiden asiakkaiden käyttöön ja siiloja räjäyttelemään, hasan & partners groupin CEO ja ECD Eka Ruola sanoo.

Anna-Riikka Hovi-Taunilasta hasan & partners groupin Chief Operating Officer – Frankly Partnersin toimitusjohtajaksi Roope Ruotsalainen

Anna-Riikka Hovi-Taunila on kuusivuotiaan asiakasymmärrys- ja business design -toimisto Frankly Partnersin perustaja ja tähänastinen toimitusjohtaja.

– Franklyn asiakkaista reilu puolet on jo nyt hasan & partnersin ja hasan communicationsin asiakkaita ja haluan osaltani varmistaa, että näiden asiakkaiden kokemukset yhteistyöstä ovat erinomaisia. Jätän Franklyn ohjat rauhallisin mielin Roope Ruotsalaiselle, joka on ollut korvaamaton aisaparini Franklyn ensimetreistä asti. Minusta on erityisen hienoa, että uusi toimitusjohtaja tulee yrityksen omista riveistä, Hovi-Taunila kommentoi.

Roope Ruotsalainen on ollut Frankly Partnersin palveluksessa jo lähes kuusi vuotta.

– Tämä haaste on erittäin mieluinen – Franklyn logo on tatuoitu sydämeeni. Tulen tietysti jatkamaan myös asiakastyössä, kuten itseohjautuvissa asiantuntijaorganisaatioissa käytäntönä on. Olen juuri palannut muutaman kuukauden kirjailijasapatilta, joten olen virtaa täynnä ja innoissani aloittamaan uudet hommat, uunituore toimitusjohtaja Ruotsalainen sanoo.

hasan & partnersin toimitusjohtaja Panu Nordlundista hasan & partners groupin asiakkuuksista vastaava johtaja – uudeksi toimitusjohtajaksi nousee Johanna Juuvinmaa

Panu Nordlund on toiminut hasan & partnersin toimitusjohtajana neljä vuotta. Nyt Nordlund siirtyy vastaamaan koko groupin asiakkuuksista tittelillä Chief Client Officer.

– Aika toimitusjohtajana on ollut mielenkiintoinen oppimisprosessi. Olemme rakentaneet hasan & partnersin tehokkaaksi ja tulosta tekeväksi moderniksi luovaksi toimistoksi. Olen kuitenkin koko ajan kaivannut enemmän aikaa asiakkaiden kanssa heidän business-ongelmiensa ratkaisemisessa, missä koen olevani kaikkein eniten kotonani. Johannalla on minua enemmän kokemusta ja osaamista digitaalisesti ajattelevien organisaatioiden rakentamisesta, tulee olemaan mielenkiintoista seurata läheltä hasan & partnersin kehityksen seuraavaa vaihetta, Nordlund toteaa.

Johanna Juuvinmaa on melko uusi kasvo Suomen markkinointikentässä. Hän tuli hasan & partnersille Accenturen ja Microsoftin tytäryhtiöstä Avanadesta, jossa hän on toiminut sekä Suomen toimitusjohtajana että viimeisenä tehtävänään e-commercesta ja digitaalisesta markkinoinnista vastaavana johtajana pohjoismaisella tasolla. Ennen Avanade-toimitusjohtajuuttaan vahvasti digitaustainen Juuvinmaa toimi Avanaden Chief Technology Innovation Officerina Suomessa ja sitä ennen konsulttina Accenturella.

– hasan & partners on maamme kansainvälisestikin menestyneimpiä luovia toimistoja, joten suhtaudun suurella nöyryydellä uuteen pestiini. ”Don’t fix it if it’s not broken” on varmaan hyvä ohjenuora tässäkin tilanteessa. Ennen konsulttiuraani toimin suunnittelijana ja siitä taustasta on hyötyä tässä tulevassakin pestissä, sillä monimuotoinen luovuus on yksi keskeisimpiä fokusalueitamme, Juuvinmaa painottaa.

Anna-Riikka Hovi ja Roope Ruotsalainen ovat jo aloittaneet uusissa tehtävissään. Johanna Juuvinmaa ottaa toimitusjohtajuuden Panu Nordlundilta lokakuun alussa. 

– Minulle ei koskaan ole tuottanut erityistä vaikeutta palkata itseäni viisaampia ihmisiä – Amin mukaan se on minulle jopa helppoa. Olen ylpeä näiden ihmisten taitavuudesta työssään ja iloinen sekä integraatiota tiivistävästä group-tiimistä että yksiköiden uusista vetäjistä. Tiedän varmaksi, että asiakaskokemuksemme paranee merkittävästi näiden nimitysten myötä. Tämä Tetris-peli meni kohdilleen, Eka Ruola toteaa.

Lisätietoja:
Eka Ruola, 040 8600 234
Anna-Riikka Hovi-Taunila, 040 540 5530
Panu Nordlund, 040 8600 293
Roope Ruotsalainen, 040 735 5557
Johanna Juuvinmaa, 040 841 2557

 

hasan & partners group on Pohjoismaiden suurimpia ja nopeimmin kasvavia markkinointialan ja asiakaskokemuksen yhtiötä. Konserniin kuuluvat Suomessa mainostoimisto hasan & partners, viestintätoimisto hasan communications, asiakasymmärrys- ja strategiatoimisto Frankly Partners sekä tuotantoyhtiö RAW&LAND. Lisäksi hasan & partners groupilla on Tukholmassa luova digitaalinen täyden palvelun mainostoimisto Perfect Fools sekä vuonna 2017 San Franciscoon perustettu uuden ajan markkinointiviestintätoimisto TBD.