Tallink Silja

Turku-Tukholma -reitin rakastettava risteilykokemus

Branded experiences, Experience design, Comms strategy, B2C

Haaste

Silja Line halusi kehittää Turun risteilykonseptiensa asiakaskokemusta ja kiinnostavuutta tavoitteenaan kasvattaa myyntiä ja vahvistaa paikallisen toimijan mielikuvaa Turussa ja sen lähialueilla.

Ratkaisu

Kokosimme holistisen ymmärryksen Turku-Tukholma reitin matkustajien asiakaskokemuksista & tunteista koko matkan ajalta, inspiraatiosta kotiinpaluuseen. Silja Linen asiakkaat raportoivat matkakokemuksestaan ja fiiliksestään mobiililaitteen avulla - huippuhetkistä kipukohtiin. Lisäksi hankkeeseen osallistui ketterin keinoin avainhenkilöitä kaikista risteilykokemukseen vaikuttavista ryhmistä Tallink Siljalla - laivahenkilöstöstä yritysjohtoon.

Lopputulemat

Yhteistyössämme syntyi: 

  • Asiakkaan Matka -työkalu tukemaan konseptikehitystä

  • uudet asiakaslähtöiset palvelu- ja markkinoinnin konseptikuvaukset 

  • priorisointi- ja vastuutustyökalu konseptien kehityskohteista ja uusista hankkeista (huomioiden kehittämisen aikajänteen ja investointitason) systemaattisen jatkokehityksen varmistamiseksi

Mikä teidän tarpeenne on? Jutellaan lisää!

frankly-tiimi

Asiakas

Tallink Silja

Työn tyyppi

Branded experiences, Experience design, Comms strategy, B2C

Asiakkaan kuvaus

Tallink Silja Oy on osa AS Tallink Gruppia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Yhtiö liikennöi laivoja Silja Line -brändin alla Helsingistä ja Turusta Ahvenanmaan kautta Tukholmaan. Lisäksi Tallink Silja Oy myy välittäjänä AS Tallink Gruppin operoimia laivoja, jotka liikennöivät Tallink-brändin alla mm. reitillä Helsingistä Tallinnaan.