Vincit

Uudistettu brändistrategia

Brändistrategia

Haaste

Vincit on tehnyt systemaattisesti töitä liiketoimintastrategiansa uudistamiseksi. Asiakas- ja ihmiskeskeisenä yrityksenä, Vincit halusi katsoa strategiaa ja koko toimintaansa vahvasti asiakkaan silmin ja linkittää liiketoimintastrategian saumattomasti brändistrategiaksi. Vincitläiset halusivat vastauksia mm. kysymyksiin: 

  • Millainen on tulevaisuuden liiketoimintapartneri ohjelmistokehitysalalla? 

  • Mistä muodostuu Vincitin ja asiakkaiden yhteinen arvomaailma?

  • Miten erottua kilpailussa ja miten erottautumistekijöitä vahvistetaan yhdessä? 

Yhteistyömme tavoitteena oli luoda asiakaskeskeinen ja toiminnallinen brändistrategia ketterästi yhdessä vincitläisten ja franklyjen kanssa. Lähtökohtana työssä oli asiakas ja asiakkaan maailma- näistä ammennettiin pohja brändistrategialle.

Ratkaisu

Vincitin brändistrategia tarinoitettiin ja visualisoitiin yrityksen kulttuuriin sopivasti “brändiankan” ja arvolupauksen muotoon. “Brändiankkaan” kiteytyy Vincitin erottautumistekijät, joista pidetään ylpeästi ääntä, tulevaisuuden suunta sekä aina työn alla olevat tekemiset. Siinä yhdistyvät yrityksen arvolupaus, brändi sekä toivottu asiakaskokemus. 

Kirkkaan, innostavan ja testatun lopputuleman lisäksi tärkeää oli yhdessä kuljettu, monipuolisesti omaa väkeä ja asiakkaita osallistava matka, joka loi vahvan pohjan brändistrategiaan sitoutumiselle ja sen todeksielämiselle arjessa. 

En ole missään vastaavia töitä tekevissä firmoissa törmännyt näin moderneihin työtapoihin!

- Mikko Bäckström, Head of Marketing and Brand, Vincit

Kiinnostuitko? Jutellaan lisää!

frankly-tiimi

Asiakas

Vincit

Työn tyyppi

Brand strategy

Asiakkaan kuvaus

Vincit muuttaa asiakkaidensa huolet huomisesta kestäväksi tulevaisuudeksi ohjelmistokehityksen, suunnittelun, uuden teknologian ja datan avulla. Vincitin asiakkaat saavat modernia digitalisaatiota tyytyväisyystakuulla.