Frankly Insider

Saammeko esitellä, Business Designer Daria Stigman

Asiakaskeskeisyyden ytimessä on ihminen. Tämä kirjoitussarja esittelee ihmiset töiden ja taikojen takana. Sarja elää haastateltaviensa mukana – tämän kerran haastateltava valitsee seuraajansa ja luo näköisensä haastattelun.

Innostuva maailmankansalainen

Olen tuore frankly. Aloitin toukokuussa Business Designerina. Oli hienoa päästä heti ensimmäisistä päivistä alkaen mukaan asiakasprojekteihin - tämä osoittaa tiimimme luottamusta ja tiimipelaamisen vahvuutta.

Elämäni aikana olen tottunut olemaan uuden äärellä, epämukavuusalueellakin. On osa personaallisuuttani, että haluan heittäytyä ja ymmärtää erilaisia kulttuureja. Tämä auttaa konsultatiivisessa työssä, jossa tilanteet muuttuvat jatkuvasti. Mennään eteenpäin, tutkitaan uusia asioita aidossa vuorovaikutuksessa. 

Aiemmin urallani toimin inhouse-roolissa kansainvälisten asiakaskokemushankkeiden parissa. franklyssä pidän erityisesti asiakaslähtöisestä argumentaatiostamme. Näkemyksemme pohjautuvat asiakkaidemme asiakkaiden ymmärtämiseen.

Meillä on iso purpose olla asiakaskeskeisyyden sanansaattajia. Osaamisemme koostuu erilaisista taustoista, jotka täydentävät toisiaan. On hieno olla yksi ammattilainen muiden, erittäin motivoituneiden asiakaskeskeisyyden ammattilaisten joukossa. Tuomme parhaita käytänteitä yhteisesti hyödynnettäväksi. Samaan aikaan voi helposti todeta, että työpaikkana olemme hyvin inhimillinen – välitämme, autamme ja jaamme työmääriä. Voisi sanoa, että olemme samaan aikaan iso ja pieni: ratkomme suuria asioita, mutta yhteisönä olemme kuin perhe.

Työn ulkopuolella erilaiset harrastukset ovat minulle tärkeitä. Kerään LP-levyjä ja kuuntelen paljon erilaista musiikkia. Näinä aikoina kaipaan erityisesti live-keikkoja. Toinen innostukseni kohde viime aikoina on ollut hapanjuurileipominen – siinä onnistuu, epäonnistuu ja taas onnistuu. Se on rauhoittavaa ja lopputulokset ovat käsinkosketeltavia. Niin musiikki kuin leipominenkin ovat hyvää vastapainoa tiiviille ajattelutyölle. Liikun myös paljon ja innostun herkästi kokeilemaan uusia lajeja, viimeksi amerikkalaista jalkapalloa ja pyöräilyä.Uuden oppiminen on minulle tärkeää. Teen psykologian opintoja työn ohella. Ja välillä käy niin, että töissäkin unohtaa, että tämä todella on työtä, kun innostus uuteen vie niin vahvasti mukanaan!