frankly Vuoden Toimistoksi 2020 asiakaspalautteiden perusteella!

Vuoden toimisto, Asiakaskokemus, Asiakaspalaute, Asiakastutkimus

Kiitämme ja kumarramme syvään. Saamiemme asiakaspalautteiden perusteella frankly palkittiin helmikuussa Vuoden Toimistona 2020* sarjassa Asiakasymmärrys- ja asiakaskokemustoimistot.

Erityistä kiitosta saimme strategisesta ja brändiosaamisestamme, sitoutuneisuudestamme sekä projektijohtamisesta ja toimitusvarmuudestamme. 

Nöyrin mielin, mutta myös tiimistämme ylpeänä vastaanotimme asiakkaidemme kommentteja yhteistyöstä kanssamme: ”Mahtavan luovaa tekemistä, joka inspiroi meitä kehittymään ja kehittämään myös sisäisesti.” ”Erittäin proaktiivinen ote.” ”Frankly Partners tekee aina vähän enemmän kuin pyydämme, sitoutuminen huippuluokkaa.” ”Erittäin selkeää ja jämäkkää projektinhallintaa.” ”Asiantuntijoilla on vankka kokemus ja he tuovat lisäarvoa sisältöihin ja läpivientiin.” ”Franklyn henkilöt osaavat huomioida asiakasbrändin, siihen liittyvät asiat ja taustavaikuttimet erittäin hyvin.” ”Hyvin ovat trendien harjalla.” ”Strategiamme ymmärrys ja siihen perehtyminen on ollut hyvää.” ”Todella loistava kv- ja kotimainen edelläkävijyys ja näkemys.”

Poimimme palautteista myös vinkit kehittääksemme toimintaamme edelleen – haluamme, että suutarin lapsella on kengät – että omakin toimintamme on vahvasti asiakaskeskeistä ja asiakasarvoa luovaa!  

* Vuoden Toimisto -tutkimus selvittää markkinointiviestintätoimistojen asiakkaiden tyytyväisyyttä kumppaneihinsa. Tutkimus toteutettiin Suomessa nyt neljättä kertaa, tutkimusajankohta oli 09-11/2019 ja arvosteluja kerättiin yhteensä 1046 kpl. Frankly sai 24 asiakasarviointia. frankly valittiin vuoden toimistoksi myös vuonna 2018.

Lisätietoa: Asiantuntijoiltamme sekä [email protected]

Millaisia ajatuksia sinulla heräsi? Jutellaan lisää!

frankly-tiimi